петок, јули 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 12.07.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 12.07.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-07-12 09:002024-07-12 15:00БитолаЗграда на ул.Стив Наумов бр.86. Дел од ул.Стив Наумов
  2024-07-12 08:002024-07-12 15:00Гостивардел од ул.Гоце Делчев- област згради карши културен дом, област кај ЕВН.
  2024-07-12 08:002024-07-12 12:00Гостиварул.Беличица- област после мостот.
  2024-07-12 08:552024-07-12 15:00Гостиварс. Пожаране, с. Топлица, Фатина (Врапчиште), Дино Трејд
  2024-07-12 09:002024-07-12 14:30Гостиварс.Врбен
  2024-07-12 09:402024-07-12 14:30Гостиварс.Беличица
  2024-07-12 08:302024-07-12 16:00КочаниКАЛИМАНЦИ, с.Грљани
  2024-07-12 07:002024-07-12 16:30КумановоКУМАНОВО - Краста Војно
  2024-07-12 07:002024-07-12 11:30Куманово с.Пчиња, Пчиња млин, с.Студена Бара, с.Вак'в, с.Винце, Краста Викендици, Краста Војно, Метал Прес, ИН-МАК Каменолом, Козјак Каменолом, Краста Маврово 1, Краста Маврово 2, Романовце Маврово 1, Романовце Маврово 2, Ѓубриште .
  2024-07-12 08:002024-07-12 14:00ПрилепВелешка, Ѓорги Абаџиев, Дабнички Завој, Васил Главинов, Кобаш, Сремски Фронт, Богомила, Дојранска
  2024-07-12 08:302024-07-12 13:30Скопје Ѓорче Петров ул.Атинска, ул.Борка Талевски и ул.Рузвелтова, спроти Треска.
  2024-07-12 09:002024-07-12 14:00Скопје Ѓорче ПетровДЕЛ ОД КОРИСНИЦИТЕ ВО ВОЛКОВО КОН ПАТОТ ЗА ЦРКВАТА
  2024-07-12 08:302024-07-12 15:30Стругас. Велешта, Бензинска Хани, Млин Насуфи, Велешта Пилана, Млин Истрефи, Рикавел, Ексклузив, Плум Влаши, Мотел Винца
  2024-07-12 10:002024-07-12 14:00Струмицадел од с.Нова Маала-од католичката црква десно кон ридот
  2024-07-12 09:002024-07-12 13:00ТетовоБОГОВИЊЕ, РАКОВЕЦ
  2024-07-12 09:302024-07-12 14:00ШтипС.СУДИЌ. СОЛАРНА ЦЕНТРАЛА СОЛАР ВЕЈ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ