сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 12.01.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 12.01.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-01-12 10:002024-01-12 11:30ВелесОтовица Прогон, Наплатна Езеро, Печуркара, Репетитор ЕВН Црн Врв, Предавател Црн Врв, Ветерско, Бензинска Пумпа Ветерско, Пуста Кула, Лугунци , Рудник, Крушје, Џидимирци
  2024-01-12 11:152024-01-12 12:15ВелесДел од ул. Андон Шурков, Фирми:Пелагонија(округот опфатен во неа), Кожара Димко Митрев, Мирана, Мирола, Био Космос, Талкова
  2024-01-12 08:002024-01-12 10:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: Пат за Долно Лисиче, фирмите околу Биолеб(Силбо) до сервис за автомобили и делови Алек-Цаки
  2024-01-12 08:002024-01-12 09:00Скопје Васил Главиновдел од корисниците во Визбегово и тоа: објектите околу црквата, околу New Star и околу камп за азиланти, хотел New Star, Камп за Азиланти и Ефес Трејд.
  2024-01-12 09:002024-01-12 10:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - ШУТО ОРИЗАРИ: дел од ул.Индира Ганди, дел од ул.Хаџи Јован Шишов, ул.Тиквешка, исто така Амбулантата и градинката 8-ми Април
  2024-01-12 09:002024-01-12 11:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од потрошувачите на ул.Нерешка
  2024-01-12 11:002024-01-12 12:00Тетоводел од с.Сиричино
  2024-01-12 09:002024-01-12 15:00Тетоводел од с.Лешок

  НАЈНОВИ ВЕСТИ