вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 11 11 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 11 11 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-11-11 08:00:002022-11-11 15:00:00Битоладел од корисниците на ул. Херцеговина, Благојче Силјаноски
  2022-11-11 08:50:332022-11-11 13:30:33ВелесСело Новачани
  2022-11-11 06:15:002022-11-11 06:35:00Гевгелијаобјектите кон граничниот премин Богородица , село Богородица (Пумпи за вода Чаири и кон Вардар, конзервна индустрија Пајдаков, Казино Сенатор , Лукоил Богородица, колектор Богородица, Скај хотел и др.)
  2022-11-11 09:40:002022-11-11 15:00:00Гостиварс.Балиндол: делот од училиштето кон стар Балиндол
  2022-11-11 08:50:002022-11-11 15:00:00КичевоРепетитор Осломеј
  2022-11-11 09:10:002022-11-11 15:00:00Кичевос.Дреново
  2022-11-11 08:30:002022-11-11 12:00:00Кочаниобјект на Печатница Генекс во Индустриска Зона спроти Текнички сервис Авто плус
  2022-11-11 10:00:002022-11-11 14:00:00Охридул. Будва
  2022-11-11 08:30:002022-11-11 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: ул. Мариовска 1
  2022-11-11 09:00:002022-11-11 12:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: ул. Славка Динкова
  2022-11-11 10:00:002022-11-11 11:30:00Скопје Васил ГлавиновЉУБОТЕН: ул.1 (сред село), мал дел од с.Љуботен
  2022-11-11 09:00:002022-11-11 10:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Бразда
  2022-11-11 09:30:002022-11-11 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул.Ѓурчин Кокале, ул.Мечкин камен, ул.Македонска преродба, дел од ул.Борис Сарафов, и ул.Борис Сарафов зграда бр.87 - влез 3 и влез 4
  2022-11-11 10:00:002022-11-11 12:30:00Тетоводел од с.Џепчиште, објекти кои се наоѓаат на регионалниот пат кај Млекара Алпи, објекти под млекарата, АЛПИ, Пилана
  2022-11-11 09:00:002022-11-11 13:30:00Тетоводел од с.Челопек, објекти кои се наоѓаат во Горни Челопек до с.Милетино, МИЛЕТИНО, ТЕАЛ, ЧЕЛОПЕК, Пекон

  НАЈНОВИ ВЕСТИ