недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 11 06 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 11 06 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-06-11 08:30:002021-06-11 16:00:00Гостиварс.Добридол (центарот на селото, кај џамијата и кон с.Неготно)
  2021-06-11 09:00:002021-06-11 14:00:00Гостивардел од ул.Павле Аврамоски
  2021-06-11 08:00:002021-06-11 08:45:00Делчевос.Чифлик, ПЕХЧЕВО: Индустриска зона, с.Панчарево и Сува Река, с.Негрево, репетитори Буковиќ, с.Умлена, с.Црник
  2021-06-11 08:00:002021-06-11 16:00:00Кратовос.Луке
  2021-06-11 08:00:002021-06-11 14:00:00Кумановодел од ул.Никола Тесла, Гиго Цветковски, Тошо Ангеловски
  2021-06-11 08:00:002021-06-11 14:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел од улица Томе Стефановски, дел од улица Славка Динкова
  2021-06-11 09:00:002021-06-11 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул.Петар Попарсов бр.40
  2021-06-11 08:00:002021-06-11 15:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул. 166
  2021-06-11 09:15:002021-06-11 13:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Радика зграда број 1, ул.Огражден зграда број 1, зграда број 2 и зграда број 3
  2021-06-11 08:30:002021-06-11 10:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Иван Цанкар, ул.Бела Краина, Франц Месеснел и Макпетрол во Влае
  2021-06-11 11:30:002021-06-11 14:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Франце Прешерн и околните улички
  2021-06-11 09:35:002021-06-11 16:35:00СтругаМАЛ ПАПРАДНИК, ГОЛЕМ ПАПРАДНИК, ОТИШАНИ, ПРАЛЕНИК, ЏЕПИШТЕ, граничен премин Џепиште.
  2021-06-11 09:30:212021-06-11 15:00:21Стругадел од корисниците од ТС Корошишта бетонска кон џамија
  2021-06-11 10:00:002021-06-11 12:00:00Стругаул.Туристичка, бензинска Макпетрол на ул Туристичка.
  2021-06-11 11:00:002021-06-11 13:00:00СтрумицаВЛАДИЕВЦИ: дел од с.Ново Владевци
  2021-06-11 09:00:002021-06-11 11:00:00СтрумицаГРАДСКО БАЛДОВЦИ: Дел од Градско Балдовци
  2021-06-11 09:00:002021-06-11 14:00:00Струмицас. Свидовица, Муртино пумпа, Свидовица Пумпа
  2021-06-11 09:00:002021-06-11 14:00:00Тетоводел од градот Тетово, корисници кои се наоѓаат на ул.134 и ул.135
  2021-06-11 09:00:002021-06-11 12:00:00Тетоводел од с.Теново, објекти кои се наоѓаат на вториот влез во селото(во правец од Тетово кон Гостивар)
  2021-06-11 09:00:002021-06-11 15:00:00Тетовос.Непроштено
  2021-06-11 09:00:002021-06-11 15:00:00Тетоводел од с.Боговиње, објекти кои се наоѓаат на патот кон с.Селце Кеч
  2021-06-11 10:00:002021-06-11 15:00:00ШтипДЕЛ ОД С.ТРИ ЧЕШМИ, СУШЕВО, СПОРТСКИ АЕРОДРОМ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ