недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 11 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 11 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-11 09:00:002022-03-11 15:00:00Битолаул. Индустриска бб објектите за производство на бехатон плочки под млекарата Идеал Шипка со околните стопански и нестопански објекти
  2022-03-11 09:30:002022-03-11 14:00:00Велесдел од корисници кај м.в. Дрењевица
  2022-03-11 09:00:002022-03-11 14:00:00Гевгелијакорисниците од Гевгелија до канал Рауљ во Серменинска мала
  2022-03-11 09:00:002022-03-11 10:30:00Гостивардел од ул.Мара Угринова-област кај авто куќа цобе
  2022-03-11 09:00:002022-03-11 15:00:00Гостивардел од с.Чајле
  2022-03-11 09:00:002022-03-11 16:00:00Кичеводел од село Ехлоец
  2022-03-11 09:00:002022-03-11 12:00:00ПрилепДел од ул.Цане Коњарец
  2022-03-11 09:00:002022-03-11 12:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ЧАИР: Дел од ул.Чаирска
  2022-03-11 08:00:002022-03-11 11:30:00Скопје Васил ГлавиновТРУБАРЕВО: потрошувачите позади Лук Оил покрај пругата, Дел од ул.38 во Трубарево
  2022-03-11 10:15:022022-03-11 14:00:00Стругадел од с.Октиси дел околу пекара.
  2022-03-11 09:00:002022-03-11 14:00:00СтругаВЕВЧАНИ: дел од Вевчани на влез и Енерго Вевчани и поранешна фабриката Стужанка Вевчани
  2022-03-11 09:00:002022-03-11 15:00:00Струмицадел од корисниците на с.Василево, покрај новопланирана улица за асфалтирање до канал
  2022-03-11 10:00:002022-03-11 13:00:00ТетовоЖЕЛИНО: ф-ка Евро Гранит во с.Желино
  2022-03-11 09:15:002022-03-11 13:00:00Тетоводел од улицата Иво Лола Рибар пред основно училиште Кикиш
  2022-03-11 10:00:002022-03-11 14:00:00ШтипБАЗИ НА СИНОХИДРО, ГЕОТЕХНИКА, ЕЖОВО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ