вторник, јуни 6, 2023
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 11 02 2022

    Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 11 02 2022

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2022-02-11 09:00:002022-02-11 11:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: дел од бул.Видое Смилевски Бато згради бр.33,35 и 21 во близина на паркот Тоше Проевски
    2022-02-11 09:00:002022-02-11 15:00:00Скопје АеродромДелот од с.Нова Брезница помеѓу трите раскрсници, кон козјак, кон Кула и кон црквата
    2022-02-11 09:00:002022-02-11 14:00:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: Дел од потрошувачите во Трубарево, Дел од потрошувачите во Илинден односно дел од ул.Мост Илинден (позади Рио Кафе и Сара Фешен)
    2022-02-11 09:00:002022-02-11 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Кондово
    2022-02-11 09:30:442022-02-11 12:30:44СтругаЛАБУНИШТА: дел од жителите на с.Лабуништа кои се напојуваат од ТС Кирмал извод кон бензиска
    2022-02-11 09:00:002022-02-11 15:00:00Тетоводел од с.Лешок, објекти кои се наоѓаат на сред село
    2022-02-11 09:30:002022-02-11 14:30:00Тетоводел од ул.Јане Сандански, од стар Кам маркет кон Болница
    2022-02-11 10:00:002022-02-11 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: НАСЕЛБА СВЕТИ СПАС(РУДИНА)
    2022-02-11 10:00:002022-02-11 12:00:00ШтипУЛ.КОЧО РАЦИН

    НАЈНОВИ ВЕСТИ

    Струја