сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 10 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 10 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-10 09:00:002021-12-10 15:00:00ВелесБЕЛЕШТЕВИЦА: с. Лавчани, с. Белештевица, с. Слп и с. Карабуниште, ж.с. Рајко Жинзифов
  2021-12-10 09:00:002021-12-10 12:00:00Гостивардел од ул.Панче Попоски кај Градскиот Пазар.
  2021-12-10 08:45:002021-12-10 15:00:00Гостиварс.Добридол ( на влез, кај школото), с.Топлица
  2021-12-10 09:45:002021-12-10 11:30:00Гостиварс.Церово, с.Сретково, с.Речане, асфалтни бази и сепарации на потегот од Гостивар кон Стража ( Пелагонија, Прогрес 98, Јефута, Империјал)
  2021-12-10 09:15:002021-12-10 15:00:00Гостиварс.Сенокос ( делот кај стадионот), с.Горјане

  краткотрајни прекини: с.Сенокос, с,Неготино, с.Градец
  2021-12-10 08:00:002021-12-10 14:30:00ДелчевоДВОРИШТЕ: Бела Вода, населба Суви Лаки, Умленски колиби, Гараган, Релеи Туртела, с.Двориште
  2021-12-10 07:00:002021-12-10 09:00:00КавадарциНЕГОТИНО: Ацо Аци Илов, Јане Сандански, 1-ви Мај и централно градско подрачје
  2021-12-10 08:00:002021-12-10 16:00:00Кратовос.Крстов Дол, с.Луке, с.Подржи Коњ и репетитор на А1 во Пордржи Коњ.
  2021-12-10 10:00:002021-12-10 15:00:00Прилепс.Ново Лагово, с.Старо Лагово, Фирма Инако, Фаст Фешн, Солартек електрана
  2021-12-10 09:00:002021-12-10 14:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул. Владимир Полежиновски, дел од ул. Ф. Рузвелт и дел од ул. Дрезденска
  2021-12-10 11:00:002021-12-10 15:00:00Скопје АеродромДелот на излезот на Орешани кон Зелениково
  2021-12-10 11:00:002021-12-10 12:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул. Ѓорѓи Димитров, зграда и објекти околу Тинекс, ул. 14 Декември бр.1 и 3, дел од ул. Франк Харткорт Манинг, ОУ„Круме Кепески“
  2021-12-10 10:00:002021-12-10 12:00:00СтрумицаСТАРО КОЊАРЕВО: с. Старо Коњарево
  2021-12-10 09:00:002021-12-10 13:00:00Тетоводел од с.Палчиште, објекти кои се наоѓаат сред село
  2021-12-10 10:00:002021-12-10 12:00:00Тетовопат кон с.Сараќино, објект Олимпија АБ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ