четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 10 11 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 10 11 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-11-10 08:302023-11-10 15:00БитолаИндустриска бб
  2023-11-10 14:402023-11-10 15:40ВелесМажовци, Сепарација Ногаевци, Грнчиште, Скачинци, Кочилари, Ване Жито Кочилари, Јавор Транс, Лозар Ашауа, Бензинска Пумпа Караслари, Бензинска Пумпа Мак Петрол- Автопат -Градско, Водоврати, Виничани, Ногаевци, Млекара Ногаевци, Викендици Ногаевци, Градско, Жито Вардар Градско, Изолмонт, Агросвифт, Оранжерии Градско, Уланци, Ајдар, Мотел Македонија, Караслари, Под Чука, Чука, Штипски Пат, Бојаџина, Кланица, Младост, Црквино, Веноле, Ве Група Веноле, Изгрев Веноле, Црквино, манастир Св.Илија, Маврово База Стоби, Аеродром Росоман, Тргометал, Ладилник Шошев, Вигон, Свињарска Фарма, Наплатна Рампа, Аргеади, Горно Чичево, Долно Чичево, Крушевица, Подлес
  2023-11-10 08:502023-11-10 09:50ВелесГрадско, Жито Вардар Градско, Изолмонт, Агросвифт, Оранжерии Градско, Уланци, манастир Св. Илија, Бензинска Пумпа Мак Петрол- Автопат -Градско, Водоврати, Виничани,Ногаевци, Млекара Ногаевци, Викендици Ногаевци, Мажовци, Сепарација Ногаевци, Грнчиште, Скачинци, Кочилари, Ване Жито Кочилари, Јавор Транс, Лозар Ашауа, Бензинска Пумпа Караслари, Мажовци, Сепарација Ногаевци, Грнчиште, Скачинци, Кочилари, Ване Жито Кочилари, Јавор Транс, Лозар Ашауа, Бензинска Пумпа Караслари, Маврово База Стоби, Аеродром Росоман, Тргометал, Ладилник Шошев, Вигон, Свињарска Фарма, Наплатна Рампа, Аргеади,Горно Чичево, Долно Чичево, Крушевица, Подлес, Ајдар, Мотел Македонија, Караслари, Под Чука, Чука, Штипски Пат, Бојаџина, Кланица, Младост, Црквино, Веноле, Ве Група Веноле, Изгрев Веноле, Црквино
  2023-11-10 08:002023-11-10 09:00Гевгелијакорисниците од Богданци од централниот дел на градот према влезот кон Гевгелија, Детска Градинка, Болница и други
  2023-11-10 06:302023-11-10 14:00Гевгелијаод Гевгечија околу Спортската сала на улицитe: Таља Бикова, Јане Сандански, Питу Гули, 26-ти Април и дел од улицата С.М.Данко околу Тобако продавницата
  2023-11-10 09:002023-11-10 12:00КочаниПРОБИШТИП - дел од с. Пишица
  2023-11-10 11:002023-11-10 13:30Кочаниул.14та Бригада, ул. Душан Петревски, ул. Лазар Стоименов, ул. Христијан Карпош, ул. Осоговска, ул. Цар Самоил
  2023-11-10 08:002023-11-10 16:00Кратовос.Подржи Коњ и с.Луке.
  2023-11-10 09:302023-11-10 14:30Прилепдел. од с. Воѓани
  2023-11-10 08:302023-11-10 16:30Прилепул.Пиринска- дел ( кон ул.Мице Козар)
  2023-11-10 09:002023-11-10 15:00Стругадел од потрошувачите на с. Шум (кај рибникот).
  2023-11-10 10:002023-11-10 16:00Стругас. Аџиевци и с. Присојница
  2023-11-10 11:002023-11-10 12:00Тетовосепарација пред влез во с.Стримница
  2023-11-10 08:302023-11-10 15:30ТетовоГОЛЕМА РЕЧИЦА
  2023-11-10 11:002023-11-10 14:00Тетоводел од с.Старо Село
  2023-11-10 09:002023-11-10 12:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат позади Труд

  НАЈНОВИ ВЕСТИ