вторник, октомври 3, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 10 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 10 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-10 10:00:002022-06-10 11:00:00Гостиварнас.Питарница, с.Чајле, с.Балиндол
  2022-06-10 10:00:002022-06-10 15:00:00СтругаИдустриска зона Мороишки мост, Кимитекст Тарговија .

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја