сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 10 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 10 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-10 09:002023-03-10 14:30КавадарциБојанчиште, Куманичево, Падарници, место викано Тодеви ниви и Полошки Манастир, Михајлово
  2023-03-10 09:002023-03-10 15:00Кочанис.Небојани, с.Рамно Брдо, с.Лисо Брдо
  2023-03-10 10:002023-03-10 12:00КочаниВИНИЦА: м.в Превалец на пат Кочани-Виница, фирма Рото-М и хотел Шагал
  2023-03-10 10:302023-03-10 12:30Кочаниобјекти кај Југотутун Шампињони на пат за с.Грдовци
  2023-03-10 09:002023-03-10 12:00Кочанис.Зрновци делот околу Винички пат
  2023-03-10 09:002023-03-10 11:00Кратовос.Градец, с.Метежево, с.Огут
  2023-03-10 11:002023-03-10 13:00Кратовос.Мождивњак, с.Борово, с.Длабочица, с.Баштево, с.Конопница, с.Филиповци
  2023-03-10 07:002023-03-10 07:05Кумановокорисниците од Бабин дол, Гробишта, Зелен рид, Индустриски објекти - Куљар, Махагони, Финланд, Топ Спин, Кејп Поинт, Екстра Меин, Џино, Брзи Комерц, Оли Оникс
  2023-03-10 07:302023-03-10 14:30Кумановоул. Бајрам Шабани
  2023-03-10 07:002023-03-10 08:00КумановоДОБРОШАНЕ: корисниците од Пумпна станица Доброшане, Прочистителна станица - Доброшане, Интер Штеп
  2023-03-10 11:302023-03-10 13:30Прилепс.Оревоец, с.Плетвар, с.Беловодица, Рудник Теракота, Маврово Асфалтна база, с.Радобил, с.Царевиќ
  2023-03-10 09:302023-03-10 11:30ПрилепНа излез од Прилеп кон Плетвар Бензиска пумпа Лук Оил, Фирма Резонатор, Центар за Гуми Мото Центар, магацини од Кожувчанка, Еуро Лим
  2023-03-10 08:002023-03-10 10:00ПрилепБул. Гоце Делчев,: Ла Страда, Макспринт, Здружение на пензионери, Тутунска Банка ( стара )
  2023-03-10 09:002023-03-10 15:00Прилепул. Марксова
  2023-03-10 09:002023-03-10 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: Дел од корисниците на ул.10 во Сарај
  2023-03-10 09:002023-03-10 15:00Тетовоиндустриски објекти кои се во с.Слатино(Фка за Цоколада и Железара), дел од с.Слатино, с.БРЕЗНО, ТЕАРЦЕ: индустриски објекти кои се наоѓаат во с.Теарце, с.ТЕАРЦЕ
  2023-03-10 09:002023-03-10 11:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат околу паркингот позади Хелга, дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.107 и дел од Илинденска
  2023-03-10 10:002023-03-10 14:00Тетовос.Рогачево и објекти околу селото, с.Јажинце и објекти околу селото, СТАРО СЕЛО: сепарации Сурин кај с.Старо Село
  2023-03-10 10:002023-03-10 14:00ШтипДЕЛ ОД УЛ.ЖЕЛЕЗНИЧКА, ДЕЛОТ ПОЗАДИ АНГРОТЕКС(КОНФЕКЦИЈА ГРАЦИЈА), СЕРВИС ЈОЛЕ И околината

  НАЈНОВИ ВЕСТИ