сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 10 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 10 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-10 09:002023-02-10 15:00БитолаТС: с. Брусник и Вили Брусник
  2023-02-10 08:302023-02-10 14:30Скопје Аеродромс. Добри Дол, дел од с.Ракотинци, ТС Хербаленд
  2023-02-10 10:302023-02-10 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул. Бриселска, ул. Копенхагенска и други околни улици
  2023-02-10 09:002023-02-10 12:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат во нас.Вонвардарска на исклучувањето за с.Брвеница
  2023-02-10 10:002023-02-10 13:00ШтипУЛ.ЛЕСКИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ