петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 09.02.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 09.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-09 08:452024-02-09 11:00Гостиварс.Беловиште
  2024-02-09 09:302024-02-09 13:00Кочанис.Чешиново делот околу пругата и оризова фабрика Кочанско поле
  2024-02-09 07:302024-02-09 15:00Кратовос.Кркља, с.Жидилово, с.Узем, с.Костур, Гасификација Жидилово, Граничен премин Деве Баир.
  2024-02-09 10:002024-02-09 13:00Прилепс.Крушевица
  2024-02-09 09:002024-02-09 15:00Прилепул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска
  2024-02-09 09:002024-02-09 12:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул. Ленинова, дел од ул. Никола Тримпаре од грчка амбасада до евангелистичка црква, дел од ул. Борка Талески спороти Грчка амбасада, дел од ул. Дебарца од евангелистичка црква до ул. Ленинова
  2024-02-09 08:302024-02-09 12:00Скопје Ѓорче ПетровПотрошувачи на ул.Драговити (бр.1,3,5,7,9,11) и ул.Панајот Гиновски (бр.3 и бр.5)
  2024-02-09 12:002024-02-09 14:00Скопје Ѓорче Петровдел од ул.Жеденска (бр.2,4,6,8,10)
  2024-02-09 09:302024-02-09 12:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат покрај патот од ПП дом до фабрика Тетекс
  2024-02-09 09:002024-02-09 14:00Тетоводел од с.Теново
  2024-02-09 10:002024-02-09 11:00Тетоводел од населба Купеник

  НАЈНОВИ ВЕСТИ