четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 08.12.2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 08.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-08 09:002023-12-08 15:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Антон Попов, дел од ул.Доситеј Обрадовиќ, ул.Дичо Петров, дел од ул.Димо Хаџидимов (кај „Шампионче“), дел од ул.Мишко Михајловски
  2023-12-08 10:002023-12-08 16:00Струмицакорисниците на ул.Ѓорче Петров Радовиш, млекара Под Сонце

  НАЈНОВИ ВЕСТИ