вторник, октомври 3, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 08 04 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 08 04 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-04-08 09:40:002022-04-08 15:30:00Гостиварс. Србиново, с. Железна Река, с. Страјане
  2022-04-08 10:00:002022-04-08 15:00:00Гостивариндустриски објекти покрај автопат ГВ-ТЕ
  2022-04-08 09:00:002022-04-08 13:00:00КавадарциГлишиќ, Марена, Сопо и место викано Белград и Раштани
  2022-04-08 10:00:002022-04-08 14:00:00КавадарциНЕГОТИНО - ул. Димче Мирчев, дел од ул. Манчо Малиминов и Гоце Делчев
  2022-04-08 09:00:002022-04-08 12:00:00КочаниКОЧАНИ - Детска градинака Павлина Вељанова на ул. Скопска, нас. Текешински лозја (делот околу м. в. Панаир), ул. 4-та Македонска Бригада, ул. Григор Прличев
  2022-04-08 07:30:002022-04-08 14:00:00Кратовос. Подржи коњ, с. Луке
  2022-04-08 12:30:002022-04-08 15:00:00ОхридОХРИД - дел од центарот каде се вкрстува улица Димитар Влахов со улица Македонски Просветители, објектите од страната на поранешните ЗОИЛ, Сок Банка и околината
  2022-04-08 09:00:002022-04-08 14:00:00Прилепул. Марксова (Прилепски Бранители), Тризла, Мукос
  2022-04-08 10:00:002022-04-08 12:00:00Скопје АеродромКиро Крстевски Платник бр. 4
  2022-04-08 08:30:002022-04-08 13:00:00Скопје АеродромСОПИШТЕ - околу и над Црквата св. Спас
  2022-04-08 09:00:002022-04-08 14:00:00Скопје Аеродромул. Томе Арсовски парни броеви од 24 до 32, дел од ул. Жванска, дел од ул. Боро Камчески парни од 2 до 8, дел од ул. Наум Охридски
  2022-04-08 09:00:002022-04-08 13:00:00Скопје АеродромПРИПОР - Тефериќ, од стариот каменолом до раскрсницата со ул. Христо Татарчев бр. 24
  2022-04-08 08:05:002022-04-08 12:35:00Скопје Васил Главиновс. Ржаничино (нова населба и околни фирми), с. Ржаничино, Улица 1 Петровец (потег од Школо Петровец кон Ржаничино)
  2022-04-08 12:35:002022-04-08 15:30:00Скопје Васил Главиновс. Ржаничино (од страната на новата населба)
  2022-04-08 09:30:002022-04-08 14:30:00Скопје Ѓорче Петровул. 2, Сарај
  2022-04-08 08:30:002022-04-08 13:30:00СтругаИндустиска Зона Мороишта, Враништа, Мини Сервисна Зона и околината
  2022-04-08 09:00:002022-04-08 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ - дел од Шаин Мале
  2022-04-08 10:00:002022-04-08 12:00:00Тетовос. Лавце, с. Селце, Калето во Тетово, ХПП Пена и Космофон Селце
  2022-04-08 09:30:002022-04-08 15:30:00Тетоводел од с.Теново
  2022-04-08 11:00:002022-04-08 13:00:00ШтипВЛЕЗ ВО СТАНБЕНА ЗГРАДА НА УЛ. СУТЈЕСКА БР. 48/2

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја