петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 07.06.2024

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 07.06.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-06-07 09:002024-06-07 14:00Битолаул.Широка , дел од ул.Панда Кајзеро со околните стопански и нестопански објекти.
  2024-06-07 08:452024-06-07 14:00Гостиварс.Страјане и с.Железна река
  2024-06-07 12:002024-06-07 14:00Гостиварс. Беличица
  2024-06-07 08:002024-06-07 13:00Гостивардел од ул. Јна - област на излез од градот.
  2024-06-07 09:252024-06-07 11:30Гостиварс. Врбен
  2024-06-07 09:552024-06-07 13:00Делчевос.Илиово, с.Бигла, Караџовци, Витановци, Стефанци, с.Драмче
  2024-06-07 11:002024-06-07 12:00Кавадарцидел од улица 7-ми Септември и Зелен Пазар
  2024-06-07 09:002024-06-07 12:00КочаниПРОБИШТИП - с.Плешанци
  2024-06-07 08:302024-06-07 17:00Кочанис. Рајчани, с. Пантелеј, с. Нивичани
  2024-06-07 08:002024-06-07 13:00Кратовос.Градец, м.в.Мизовски Ливади-Крива Паланка
  2024-06-07 08:302024-06-07 14:00Кумановоградски базен Куманово
  2024-06-07 09:002024-06-07 12:00Скопје АеродромЧифлик
  2024-06-07 12:002024-06-07 14:00Скопје Ѓорче ПетровКорисниците на ул.Борка Талевски, бр.60
  2024-06-07 09:002024-06-07 11:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на улица Александар Урдаревски (околу ресторан Бон Бон).
  2024-06-07 08:302024-06-07 13:00Стругадел од Струга - кон комплекс Кенекс и Илинден
  2024-06-07 09:002024-06-07 13:00СтрумицаРАДОВИШ - дел ул.Ленинова кон старата полиција
  2024-06-07 09:002024-06-07 12:30Струмицас.Дрвош
  2024-06-07 09:002024-06-07 12:00ТетовоТУДЕНЦЕ, СЛАТИНО, СТАРО СЕЛО, ОРАШЈЕ, ТЕАРЦЕ, ПОДБРЕГЕ, ЈЕГУНОВЦЕ, ЛЕШОК, ДОБРОШТЕ, ОДРИ, ПРШОВЦЕ, ГЛОЃИ, НЕРАШТЕ, ПРЕЉУБИШТЕ, РАОТИНЦЕ, ЈАНЧИШТЕ, КОПАНЦЕ, ЈАЖИНЦЕ, ВАРВАРА, БЕЛОВИШТЕ, НЕПРОШТЕНО
  2024-06-07 10:002024-06-07 12:30Тетоводел од с.Голема Речица
  2024-06-07 09:002024-06-07 15:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ - MAM ОВЧЕ ПОЛЕ,ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА ОВЧЕ ПОЛЕ,МЕСНА ИНДУСТРИЈА ОВЧЕ ПОЛЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ