среда, февруари 1, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 06 08 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 06 08 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-08-06 08:00:002021-08-06 16:00:00Битолаул. Христо Христов, ул. Добривое Радосавлевиќ и ул. Лазо Трповски.
  2021-08-06 10:00:002021-08-06 13:00:00Велесс. Рудник, Крушје, Џидимирци и Лугунци
  2021-08-06 08:00:002021-08-06 12:00:00ГевгелијаОранжерии Баџо Грчиште, ТС Топли води
  2021-08-06 08:35:002021-08-06 13:30:00Делчевос. Нов Истевник, с. Стар Истевник, маало Пасјак
  2021-08-06 06:30:002021-08-06 12:00:00ПрилепДел од ул.А.Македонски кај ресторан Ла Каса Градне, Здружение на возачи, Ветеринарна амбуланта, Перална за коли
  2021-08-06 00:08:202021-08-06 09:24:23Прилепс. Селце, Крушевско
  2021-08-06 08:00:002021-08-06 12:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО - дел од ул. Сердарот, дел од ул. Речиште, дел од ул. Нагоричанска
  2021-08-06 09:00:002021-08-06 13:00:00Скопје Ѓорче Петровдел од корисниците на ул. Браќа Чакреви и ул. Мис Стон (од бр. 2 до бр. 10)
  2021-08-06 09:00:002021-08-06 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул. Воин Драшкоци, поточно објекти со бр. 23, бр. 25, бр. 27 и зграда бр. 29
  2021-08-06 08:00:002021-08-06 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од Стопански Двор, во околина на Галафарм
  2021-08-06 07:00:002021-08-06 11:00:00Тетовос. Радиовце, с. Теново, репетирот Теново, с. Жеровјане
  2021-08-06 07:00:002021-08-06 11:00:00ТетовоПОРОЈ, Грани Текст, дел од Жеровјане, Фриго 1, Фриго 2, Декор, Була Транс, Бензиска пумпа Муамет, дел од индустриски објекти на автопатот Тетово - Гостивар

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја