недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 05 08 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 05 08 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-08-05 08:20:462022-08-05 11:20:46ВелесДелови северно од с.Каласлари, т.е. МВ Чука
  2022-08-05 09:00:002022-08-05 15:00:00Гостиварс.Дебреше (центар, над школото)
  2022-08-05 11:00:002022-08-05 15:00:00Кичевосело Колибари и дел од с. Длапкин Дол
  2022-08-05 07:45:002022-08-05 14:00:00Кратовос.Радибуш и с.Криви Камен.
  2022-08-05 08:30:002022-08-05 10:30:00Кумановос.Доброшане, м.в.Обзирум
  2022-08-05 08:35:002022-08-05 16:00:00Охридс. Грко Поле, с. Велмеј, с. Брежани, ТС Набигори 1, ТС Набигори 2, ТС Фарма за Јајца, ТС Космофон Велмеј и ТС репетитор Велмеј.
  2022-08-05 06:00:072022-08-05 12:00:07Прилепс.Никодин, с.Ракле, С.Топлица, Ман.Никодин
  2022-08-05 09:00:002022-08-05 11:00:00Скопје АеродромУСЈЕ: ул. 4
  2022-08-05 09:00:002022-08-05 12:00:00Скопје АеродромДел од с.Света Петка
  2022-08-05 09:00:002022-08-05 15:00:00Тетовос.Палатица, кај новата џамија

  НАЈНОВИ ВЕСТИ