сабота, февруари 27, 2021

ЕДС доминира на целосно либерализираниот пазар на струја во С. Македонија

Компанијата ЕДС, како доминантен играч продаде најмногу струја до крајните потрошувачи во 2019, годината во која за прв пат започна да функционира целосно либерализираниот...
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 05 02 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 05 02 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-02-05 10:00:002021-02-05 12:00:00КавадарциСопот, Марена
  2021-02-05 09:00:262021-02-05 15:00:26КочаниПРОБИШТИП: с.Турско Рудари, Шталковица
  2021-02-05 08:30:002021-02-05 14:00:00Кратоводел од с.Псача - маала Дамјанци и маала Чурковци.
  2021-02-05 08:10:002021-02-05 14:00:00КратовоСТРАЦИН: с.Пендаќ, с.Страцин, с.Ветуница и репетитор на Т Мобиле.
  2021-02-05 08:00:002021-02-05 14:00:00Кумановоул.Бајрам Шабани,Ѓуро Ѓаковиќ
  2021-02-05 10:00:002021-02-05 11:00:00Охриддел од ул.Дејан Војвода
  2021-02-05 08:00:002021-02-05 11:00:00Охридзграда Ремис (кифла) на бул.Туристичка, околни објекти према ул.7-ми Ноември
  2021-02-05 09:00:002021-02-05 13:00:00Скопје Аеродромул.Вењамин Манчуковски бр.5
  2021-02-05 09:50:002021-02-05 14:00:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: с. Патишка Река, Карст Јаболци и викендици Држилово
  2021-02-05 09:00:002021-02-05 12:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Благоја Гојан, делот под детското игралиште
  2021-02-05 09:00:002021-02-05 11:00:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: ул.Лазар Поп Трајков бр.19
  2021-02-05 10:00:002021-02-05 15:00:00Стругадел од с.Отишани
  2021-02-05 09:00:002021-02-05 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ: ул.Драмска, ул.Герас Цунев, дел од ул.Питу Гули и дел од ул.Илија Алексов
  2021-02-05 10:00:002021-02-05 13:00:00Тетовос.Првце, дел од с.Одри, Хидроцентралите на Одринска река и Габровска река, дел од с.Доброште
  2021-02-05 10:00:002021-02-05 14:00:00Тетоводел од с.Челопек, дел од Долни Челопек кај кривината спроти училиштето, Циле Маало
  2021-02-05 10:00:002021-02-05 14:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: населба Сопотски пат

  Latest Posts

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја