недела, јуни 16, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 04 11 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 04 11 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-11-04 09:15:002022-11-04 14:30:00Битолас.Гермијан, Космофон Живојно, Караула Гермијан, Караула Гермијан 2 и Викарди
  2022-11-04 09:25:522022-11-04 14:00:52ВелесЧАШКА: Селата Горно Врановци, Горно и Долно Јаболчиште, Дреново, Лисиче и Браната Лисиче
  2022-11-04 09:30:002022-11-04 11:30:00Гостивардел од ул.Никола Парапунов, дел од ул.18ти Ноември, дел од бул,Браќа Ѓиноски
  2022-11-04 13:00:002022-11-04 15:00:00Гостивардел од ул.Мара Угринова (област кај авто куќа Цобе)
  2022-11-04 09:00:002022-11-04 15:00:00Гостивардел од ул.Мара Угринова, дел од ул,Гоце Делчев (област кај зграда Гетро)
  2022-11-04 08:45:002022-11-04 15:00:00Кичевос.Јагол и дел од с.Србица
  2022-11-04 09:00:002022-11-04 13:00:00КочаниПРОБИШТИП: хотел Сан-Нико, НЛБ Банка, КАМ маркет
  2022-11-04 13:00:002022-11-04 16:00:00Кочаниул. Крижевска (објект конфекција на Алекс-3)
  2022-11-04 07:30:002022-11-04 14:30:00КратовоНЕЖИЛОВО, МУШКОВО, КАВРАК, ДИМОНЦЕ, ФИЛИПОВЦИ, ТАТОМИР, ЖИВАЛЕВО, КУНОВО, ВАК'В, КНЕЖЕВО, КОЈКОВО, СЕКУЛИЦА, КОЊУХ, ТОПОЛОВИЌ, ТАТОМИР, ТУРАЛЕВО, ЕМИРИЦА, ГОРНО КРАТОВО, ЖЕЛЕЗНИЦА, ВРБИЦА.
  2022-11-04 09:30:002022-11-04 11:30:00Кумановос.Алгуња, маало Татариновац
  2022-11-04 09:00:002022-11-04 15:00:00Прилепс. Градешница, Старавина, Зовиќ, Будимирци
  2022-11-04 08:30:002022-11-04 12:00:00Скопје АеродромЛИСИЧЕ: ул. Божин Николов
  2022-11-04 08:30:002022-11-04 12:00:00Скопје Васил ГлавиновИДРИЗОВО: ул. 2, ул. 3, ул. 5, КАДИНО: ул.1, бензинска пумпа на ул. 1, ул. 3, МРАЛИНО: ул. 1, ул. 2, ул. 3, ул. 4, ул. 6, ул. 7, ИДРИЗОВО: Дрма, Ана Компани, Мајами, Мак-Лифт, Прилепска Пивара Идризово, Макпетрол Идризово, Здравко
  2022-11-04 09:00:002022-11-04 10:00:00Скопје Ѓорче ПетровГОРНО НЕРЕЗИ: Дел од с.Горно Нерези
  2022-11-04 09:00:002022-11-04 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Влае
  2022-11-04 09:00:002022-11-04 14:00:00ТетовоБРВЕНИЦА: објекти кои се наоѓаат пред влез во с.Брвеница (Палфи, Ледер, Цока, Радио Тетово, Бачило, Вилсон КОлеџ, Фарук, Октопод, Кланица, Антигона итн), ДОЛНО СЕДЛАРЦЕ: објекти кои се наоѓаат на влез во с.Д.Седларце(сепарации), БРВЕНИЦА
  2022-11-04 08:00:002022-11-04 16:00:00ТетовоАК,Адили,Нијази,Хајпул,Млин Фалише,АТА, Шампион, дел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на патот за с.Фалише, дел од населба Деребој
  2022-11-04 09:00:002022-11-04 15:00:00Тетовос.Боговиње освен потрошувачи кои се напојуваат од ТС БОговиње 3 и ТС Боговиње Јелак( на влез во селото и околу стадионот)
  2022-11-04 08:00:002022-11-04 17:00:00ШтипС.РАДАЊЕ, ТС МИТЕ ТАШКОВ, ТС БЛАЖО САНДЕВ, ГАБЕР, ОЏАЛИЈА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ