вторник, март 21, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 04 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 04 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-04 09:00:002022-03-04 09:30:00Велесвикенд нас. Бабуна Младост, м.в. Бојаџиина чешма, Чука, Под Чука, с. Караслари, с. Венуле и с. Црквино, Вегрупа Венула и Изгрев Венуле, мотел Македонија и бензиска до мотел Македонија, кланица Агриа
  2022-03-04 08:30:002022-03-04 15:00:00Кратовос.Ранковце: дел од с.Ранковце (улицата од Полицијата до излез од селото кон Радибуш).
  2022-03-04 08:00:002022-03-04 14:00:00Кумановос.Проевце вклучувајќи го и Куманово СПА
  2022-03-04 09:00:002022-03-04 14:30:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Благоја Гојан

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја