петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 04 02 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 04 02 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-02-04 09:00:002022-02-04 14:00:00Гостивардел од ул.ЈНА- област кај монтенегро
  2022-02-04 09:00:002022-02-04 14:00:00Кавадарцис.Манастирец
  2022-02-04 12:00:002022-02-04 13:30:00Кочаниобјект на Ледер ДООЕЛ на ул. Тодосија Паунов, Кочани, СОУ Ѓошо Викентиев на ул. Тодосија Паунов, Кочани
  2022-02-04 08:30:002022-02-04 15:30:00Скопје Васил ГлавиновДел од село Долно Коњари
  2022-02-04 09:00:002022-02-04 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСтанбено деловниот комплекс на ул. 1606, бр. 10 од ТС Александрија 1
  2022-02-04 09:00:002022-02-04 13:00:00Тетоводел од с.Теново, објекти кои се наоѓаат сред село

  НАЈНОВИ ВЕСТИ