петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 03 03 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 03 03 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-03-03 09:002023-03-03 12:00Битолас. Трново, с. Магарево, Вили Оскар, Живинарска Фарма Дихово , Црвени Петли, Шумски Фенери, Ф-ка Магарево, ТС Копанки, Хотел Молика , Детско Одморалиште Пелистер
  2023-03-03 09:302023-03-03 14:00Велесдел од потрошувачите во Горно Оризари кај школото
  2023-03-03 08:002023-03-03 13:00Гостивариндустриска зона покрај автопат Гостивар - Тетово, корисниците после наплатана рампа Гостивар Тетово - покрај Автопат.
  2023-03-03 08:302023-03-03 14:30Кумановоул.Васил Драгомански, ул.Тоде Думба, ул.Биљановска дел под градски гробишта, ул.Стојан Арсов
  2023-03-03 07:302023-03-03 14:30Кумановоул. Бајрам Шабани
  2023-03-03 09:002023-03-03 15:00Прилепул. Марксова
  2023-03-03 08:302023-03-03 13:00Скопје Аеродромс.Пагаруша
  2023-03-03 08:002023-03-03 14:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: мв Шеовец, дел од ул.Христо Татарчев (пат од Сопиште кон населба Теферич)
  2023-03-03 09:002023-03-03 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Корисниците Опсерваторија, МКЦ Затчев рид, Кадис и дел од корисниците во с.Злокуќани
  2023-03-03 09:002023-03-03 12:30Тетовосалонот на А1 Македонија во Тетово
  2023-03-03 09:002023-03-03 14:00ТетовоЈАЖИНЦЕ, СТАРО СЕЛО: индустриски објект Сурин во с.СТАРО СЕЛО. РОГАЧЕВО, ЈАЖИНЦЕ и објекти кои се пред и после селото
  2023-03-03 09:302023-03-03 14:30Тетовос.Орашје
  2023-03-03 10:002023-03-03 14:00ШтипС.ТРИ ЧЕШМИ
  2023-03-03 09:302023-03-03 11:30ШтипЦРВУЛЕВО: ЛИВИНИЦА ИДЕАЛ,ЗОКО ХАРТ,НИМЕКС, ЕКО ОАЗА САМАНДОВ, БИНИК БЕНЗИНСКА ПУМПА, ЦРВУЛЕВО, РУЉАК, ПРИПЕЧАНИ, КАЛАУЗЛИЈА, ЈОНУЗЛИЈА, ЕБИПЛИЈА, ПАРНАЛИЈА, КУЧИЦА, ВИЛИ ПЛАЧКОВИЦА, ВТЕШКА, ДЕТСКО ОДМАРАЛИШТЕ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ