недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 03 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 03 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-03 09:002023-02-03 13:00Битоласелото Гермијан и околните индустриски објекти : Караула Гермијан, Ал Насер, Викарди.
  2023-02-03 08:302023-02-03 13:30ВелесГРАДСКО: дел од потрошувачите на ул. Борис Трајковски, дел од потрошувачите на ул.11 Октомври, дел од потрошувачите на ул. Питу Гули, дел од потрошувачите на ул. 9-ти Ноември
  2023-02-03 08:502023-02-03 13:30Гевгелијадел од корисниците од јужниот и источниот дел на Богданци, Беровска мала и излез кон Млаз (вклучително индустриските објекти Оранжерии Воденичар , Бреботекс , Млекара, Бовекс и други)
  2023-02-03 10:002023-02-03 11:00Кумановос.Винце
  2023-02-03 08:002023-02-03 14:00Кумановонас.Иго Тричковиќ, делот кај млинот
  2023-02-03 08:452023-02-03 13:00Кумановокорисниците од Табановце - Чифлик
  2023-02-03 09:002023-02-03 11:30Скопје АеродромДРАЧЕВО: Дел од ул.Радое Диниќ., Дел од ул.Бранко Заревски, Дел од ул.Робеспјерова, Дел од ул.Ризо Ризов, Дел од ул.Роман Ролан, Дел од ул.Иван Хаџиниколов од бр.99 до 141
  2023-02-03 11:002023-02-03 13:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: ул. Хо Ши Мин, од 300 до бр. 318
  2023-02-03 08:302023-02-03 10:30Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: ул. Хо Ши Мин, од бр 276 до бр 285
  2023-02-03 09:002023-02-03 12:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - САРАЈ: село Крушопек, дел од село Сарај
  2023-02-03 10:302023-02-03 14:30Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Фјодор Достоевски и дел од ул. Ацо Шопов
  2023-02-03 09:002023-02-03 15:00Тетовократок прекин околу 9:15ч и околу 15:00ч: с.Брвеница и индустриски објекти во селото(ЗИК Брвеница, Антигона, Кланица Единство)

  од 09ч до 15ч: с.Д.Седларце, дел од с.Брвеница кај Жито Маркет
  2023-02-03 09:002023-02-03 12:00ТетовоГОРНА ЛЕШНИЦА, ДОЛНА ЛЕШНИЦА
  2023-02-03 09:002023-02-03 16:00ШтипС.ВРСАКОВО, САРЧИЕВО, СУДИЌ, СОЛАР ВЕЈ, ЕСКАВАТОРИ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ