петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 02 12 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 02 12 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-12-02 09:05:022022-12-02 17:00:00Битолакорисните Илс инженеринг, ДООЕЛ Серж, Нимаки и сите објекти во стариот индустриски дел од Општина Битола кои се во ТС Тапара
  2022-12-02 08:50:212022-12-02 13:00:21Велесмв Чука, Каласлари
  2022-12-02 08:30:002022-12-02 10:30:00Гостиварс.Ломница, с.Калиште, с.Ѓурѓевиште, с.Горјане, с.Добридол, с.Топлица, с.Неготино, с.Сенокосе, с.Градец
  2022-12-02 09:00:002022-12-02 15:00:00Гостиваркреткотрајни прекини на ул.Ново Маало, дел од ул.ЈНА, ул.Бошко Цветкоски
  2022-12-02 09:30:002022-12-02 11:00:00Гостивардел од ул.Мара Угринова-област кај авто куќа Цобе
  2022-12-02 09:00:002022-12-02 15:00:00Гостивардел од нас.Дутлок- ул.Трајко Јованоски
  2022-12-02 09:00:002022-12-02 13:00:00Кочаниул. Унгарска во Индустрискла зона ( објектите околу фирма Метфил)
  2022-12-02 08:00:002022-12-02 15:00:00Кратовоул.Јосиф Даскалов, ул. Павел Шатев (од СУД до Хотел Кратис)
  2022-12-02 07:45:002022-12-02 12:00:00КумановоОПАЕ: дел од корисниците од с.Опае,Млин Опае,Корп Проект
  2022-12-02 09:30:002022-12-02 14:00:00Прилепс.Бела Црква, с.Воѓани, с.Бучин, с.Врбоец, с.Пресил, с.св.Митрани
  2022-12-02 09:00:002022-12-02 16:00:00Прилепул. Мукос, дел. од ул. Марксова
  2022-12-02 08:00:002022-12-02 15:00:00Скопје АеродромБАТИНЦИ: Дел од ул.7, с.Батинци
  2022-12-02 08:00:002022-12-02 09:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од корисниците на улица Иван Козаров во близина на бр.64, меѓу кои казино Winner Slot Casino, Фото студио ЗЖМ ЛИК, МИЛЕ бои и лакови
  2022-12-02 07:20:002022-12-02 08:20:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: ТС Оптима, ТС Виор, ТС Чеза Комерц, ТС Белви, ТС Мотел Белви, ТС Бунар Белви
  2022-12-02 09:00:002022-12-02 14:00:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: дел од ул. 532, ул. 531 и ул. 23
  2022-12-02 11:00:002022-12-02 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од ул. Крсто Гермов Шакир
  2022-12-02 09:00:002022-12-02 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Волково кај црквата
  2022-12-02 09:30:142022-12-02 15:30:14СтругаМИСЛЕШЕВО: с. Мислешево Струга, и тоа објектите кои се наоѓаат јужно од кафе бар Арена
  2022-12-02 09:30:002022-12-02 14:30:00Струмицаул.Мајка Тереза бр.4, зградите во н.Карпош позади ЦУК Струмица, зградите на ул.Мајка Тереза бр.4 до раскрсница со ул.Тоше Проески.
  Со исклучувањето НЕ се опфатени комплексот Крмзов, Џордан, Пелагонија (Жикол),Евростил М.
  2022-12-02 09:30:002022-12-02 14:00:00Тетоводел од ул.Б.Тоска кај текстилното училиште

  НАЈНОВИ ВЕСТИ