недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 02 09 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 02 09 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-09-02 06:00:002022-09-02 16:00:00БитолаТС: с. Орле, с. Маково и с. Рапеш
  2022-09-02 09:00:002022-09-02 12:00:00Гевгелијадел од с.Јосифово
  2022-09-02 09:00:002022-09-02 15:00:00Гостиварул.137, улица од ресторан Пица Миа кон бензиска пумпа Макпетрол
  2022-09-02 08:30:002022-09-02 14:00:00Кичевос.Горно Длапкин Дол
  2022-09-02 09:00:002022-09-02 14:00:00КумановоСТАРО НАГОРИЧАНЕ: без напојување ќе останат корисницте од Старо Нагоричино, Беле грамаде, Еврос Комерц, Ендокан, Пиленац, А1 Базна станица св.П, Беламарцимл, Нагоричино, св.Петка
  2022-09-02 11:00:002022-09-02 13:00:00ОхридНова Населба Рача
  2022-09-02 07:00:002022-09-02 12:00:00Прилепс.Никодин, Манастир Никодин, с.Топлица, с.Ракле
  2022-09-02 09:30:002022-09-02 14:00:00Прилепс.Мало Рувци
  2022-09-02 08:30:002022-09-02 12:30:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Дел од улица Иван Манолев
  2022-09-02 07:45:002022-09-02 11:00:00Скопје Ѓорче ПетровДел од с.Ласкарци
  2022-09-02 11:00:002022-09-02 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул. Манапо бр. 2, див Трговски Центар спроти Сити Мол
  2022-09-02 09:30:002022-09-02 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ: кеј 8-ми Септември до раскрсница со ул.Маршал Тито, кеј 8-ми Септември и ул. 11 Октомври до раскрсница со ул.Обрад Цицимил
  2022-09-02 13:00:002022-09-05 10:00:00ТетовоЧЕЛОПЕК: патот од Свињарска фарма кон с.Радиовце (Башким Турс, Сали Мухамед,Млин Радиовце)
  2022-09-02 09:00:002022-09-02 13:00:00Тетоводел од с.Непроштено делот кај гробиштата

  НАЈНОВИ ВЕСТИ