недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 02 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 02 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-07-02 08:45:002021-07-02 14:00:00ДелчевоДРАМЧЕ: Маало Делии
  2021-07-02 08:00:002021-07-02 15:00:00Кратоводел од с. Конопница, маало Стамболици
  2021-07-02 08:00:002021-07-02 16:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: дел од ул.Методија Шаторов Шарло, дел од ул.Коста Новаковиќ
  2021-07-02 08:00:002021-07-02 16:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: дел од ул. Антон Панов, дел од ул. Елисие Поповски - Марко
  2021-07-02 11:00:002021-07-02 13:00:00СтрумицаРАДОВИШ: ул.Илинденска, ул.Обрад Цицмил, дел од ул.Васил Доганџиски
  2021-07-02 09:00:002021-07-02 11:00:00Струмицадел од с.Тополница
  2021-07-02 11:05:002021-07-02 12:05:00Тетовос.Урвич, с.Камењане, с.Боговиње, с.Селце Ќеч, деловни објекти покрај автопат Тетово-Гостивар, с.Г.Седларце, дел од с.Пирок, с.Ново Село Шар, Наплатна Тетово-Гостивар, с.Јеловјане, с.Раковец
  2021-07-02 09:30:002021-07-02 15:00:00Тетоводел од с.Горно Седларце
  2021-07-02 06:00:002021-07-02 15:00:00ШтипДЕЛ ОД БУЛ.ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, ТС МЕТАЛНА

  НАЈНОВИ ВЕСТИ