петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 02 06 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 02 06 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-06-02 11:002023-06-02 15:00СтругаМОГОРЧЕ: с.Могорче

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја