вторник, март 21, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 02 04 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 02 04 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-04-02 08:55:002021-04-02 16:00:00Битолас. Маловишта
  2021-04-02 09:50:002021-04-02 13:00:00Битолад. Оризари
  2021-04-02 09:30:002021-04-02 17:00:00Битолас. Маловишта, с. Кажани, ХПП-Кажани, ХПП-Шемница, с. Ѓавато, с. Доленци, с. Рамна, с. Лера, с. г. Српци, с. Цапари, с. Ротино, с. Братиндол, с. Нижеполе, ф-ка Фалко с. Цапари, Печуркара с. Кажани, Предаватели на Т-Мобиле и А1 с. Ѓавато, ТС-Визнаст и ресторан Гламур.
  2021-04-02 09:45:002021-04-02 12:00:00Гостиварс.Неготино (влез на селото, покрај бензинската пумпа)
  2021-04-02 09:00:002021-04-02 15:00:00Гостивардел од с.Речане
  2021-04-02 10:00:002021-04-02 15:00:00ДелчевоПЕХЧЕВО: ул.Даме Груев, Детска градинка 7 Септември, ул.Илинденска кај стадионот
  2021-04-02 08:45:002021-04-14 14:30:00ДелчевоСАСА: делови од с. Саса -Вера Јоциќ
  2021-04-02 09:00:002021-04-02 11:00:00КичевоЗАЈАС: дел од село Зајас-џума маало кај џамијата
  2021-04-02 09:30:002021-04-02 12:00:00КочаниПРОБИШТИП: ул.Јордан Стојанов, фирма Боки Транс, ул. Штипска, ул.Јордан Стојанов, Центар за социјални работи, Фонд за ПИОМ
  2021-04-02 09:00:002021-04-02 14:00:00КочаниЧЕШИНОВО: с.Борилчево, с.Чешиново (на влезот на селото), с.Кучичино, Бензинска станица Еуропетрол, с.Чешиново фирма Ема Стил, фирма Авто Плус, фирма Екста Фунги, фирма Слога
  2021-04-02 08:00:002021-04-02 14:00:00Кумановонас.Доброшане, после бензинска Детоил
  2021-04-02 09:10:002021-04-02 11:00:00Кумановос.Режановце
  2021-04-02 10:00:002021-04-02 14:00:00Охридцентралниот дел на село Наколец
  2021-04-02 08:30:002021-04-02 13:30:00Охридул.Крсте Мисирков
  2021-04-02 00:00:002021-04-02 13:00:00ПрилепКРУШЕВО: Спомен куќа Тоше Проески, Гумење, Манастир св.Преображение, Македониум на Гумење
  2021-04-02 09:00:002021-04-02 12:00:00Скопје АеродромНОВО СЕЛО: Дел од с.Ново Село, долниот дел од селото, кон река Вардар
  2021-04-02 12:00:002021-04-02 15:30:00Скопје Аеродромс.Нова Брезница, делот од селото од двете страни на регионалниот пат кон Кула
  2021-04-02 09:00:072021-04-02 13:00:07Скопје Васил ГлавиновРАДИШАНИ: м.в Боринарец, Ул. 8, нас. ХОТ и ХОТ и околни објекти
  2021-04-02 09:00:002021-04-02 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.1606 згради број 2, 6, 8, 10 и 12 (Згради на Бис оил и Фабрика Карпош)
  2021-04-02 10:00:002021-04-02 12:00:00Тетоводел од с.Камењане, кон с.Синичане, дел од с.Синичане на влез од с.Камењане
  2021-04-02 09:00:002021-04-02 10:00:00Тетоводел од с.Нераште на влез во селото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја