петок, јуни 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 02.02.2024

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 02.02.2024

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2024-02-02 09:002024-02-02 14:00БитолаТС: Прехрана, Обнова, наспроти Јавор, Манди транс, Јавор информатика, Новачки пат и Казадизајн
  2024-02-02 08:302024-02-02 15:00ГостиварРесторан Империјал
  2024-02-02 08:302024-02-02 09:30Гостивархотел Империјал

  краткотрајно: с.Равен и индустриски капацитети с.Долна Бањица, с.Здуње, с.Горна и Долна Бањица, с.Сушица, нас.Стаклара, нас.Фазанерија, нас.Грудајца
  2024-02-02 08:302024-02-02 14:00Кумановокорисниците од ул.11 Октомври, Сава Ковачевиќ, Вера Јоциќ
  2024-02-02 10:302024-02-02 14:30Кумановодел од корисниците на ул.Моша Пијаде .
  2024-02-02 09:302024-02-02 15:00Прилепул. Дабничка, Веби Рушитоски, Дравска
  2024-02-02 09:002024-02-02 12:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ел од ул. Борка Талески спроти Грчка амбасада, дел од ул. Никола Тримпаре од грчка амбасада до евангелистичка црква, дел од ул. Дебарца од евангелистичка црква до ул. Ленинова, дел од ул. Ленинова
  2024-02-02 09:002024-02-02 12:00Скопје АеродромДел од Долно Лисиче, ул.10 и ул.12
  2024-02-02 09:002024-02-02 15:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Леринска
  2024-02-02 11:002024-02-02 14:00Струмицадел с.Босилово- од училиштето кон с.Еднокуќево и кон пиланите
  2024-02-02 09:002024-02-02 15:00Тетовос.Лешок
  2024-02-02 09:152024-02-02 12:45ТетовоМИЛЕТИНО, БЛАЦЕ
  2024-02-02 09:002024-02-02 11:00Штипдел од ул.Ванчо Велев (делот во близина на трафостаницата)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ