вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 01.12.2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 01.12.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-12-01 09:302023-12-01 14:30ВелесЧАШКА, Гулевска населба, Бистрица,Црешнево, Богомила.Ореше, Нежилово, Папрадиште Чеплес
  2023-12-01 09:002023-12-01 17:00ВелесСело Кумарино,Село Ново Село, Фирма Уни Агро Каратманово
  2023-12-01 08:002023-12-01 08:30Велесконфекција Алена, Џуниор Парк, Митко Саја, столарска работилница Хари Речани
  2023-12-01 08:302023-12-01 16:30Прилепул.Браќа Шемкоски, ул.Стојан Јошески и ул.Пиринска - дел ( од ТС Тризла 2 до ул.Стојан Јошески )
  2023-12-01 09:002023-12-01 11:00СтрумицаИндустркски објекти Градско Балдовци, Маби трејд, с. Раборци, Три Води, Попчево, Белотино, Рич, Костурино, Мемешли, Орманли, Дорломбос

  НАЈНОВИ ВЕСТИ