среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 01 10 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 01 10 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-10-01 08:30:002021-10-01 13:00:00Битолас. Кременица, с. Меџитлија, Месер, Пелистерка Лозар, Пелагонка, Граничен премин Меџитлија, Пумпи Корнер 3, Пумпи Корнер 2, ЗИК Кременица и Механичарска работилница.
  2021-10-01 08:30:002021-10-01 11:00:00ВелесРЕЧАНИ: потрошувачи од ТС Амбарко, Мотодоминик, Пескара Вел - Речани
  2021-10-01 09:35:002021-10-01 15:30:00Велесмотел Македонија и бензиска на мотел Македонија, с. Караслари, м.в. Под чука и Чука
  2021-10-01 09:30:002021-10-01 12:30:00Гевгелијадел од корисниците од Сретеново (зграда Пелагонија и над Бучим) и објектите околу граничниот премин Дојран ( Хит Касино , Мрдаја , Граничен премин Дојран , Бензинска Шимов и други)
  2021-10-01 07:30:002021-10-01 09:00:00Гевгелијадел од корисниците од Гевгелија, oд Крим до кружниот тек на Моински пат, односно улиците М.Тито, В.Прке и Ј.Јосифовски
  2021-10-01 10:00:002021-10-01 13:00:00Гостиварс.Равен, с.Печково, с.Долно и Горно Јеловце, Индустрија асфалтни бази и каменоломи кон Стража ( Пелагонија , Јефута, Прогрес, С_Петрол), с.Вруток, с.Речане, с.Церово, с.Сретково и с.Ново Село
  2021-10-01 08:30:002021-10-01 15:00:00Кичевосело Козичино, Патец, село Орланци, Светораче, Дупјани, Речани
  2021-10-01 08:30:002021-10-01 10:30:00Кочанис.Грдовци, с.Прибачево, сепарација за бетон Прибачево, Водостопанство Брегалница-Грдовци, Кочанско поле Грдовци
  2021-10-01 13:00:002021-10-01 15:10:00Кочанисклад на Магнолија до Прима Градба на Штипски пат во Кочани
  2021-10-01 08:00:002021-10-01 14:00:00Кратовос. Куклица.
  2021-10-01 08:00:002021-10-01 16:00:00Кратовос.Пклиште, с.Орашац, с.Нерав, с.Герман, с.Станча
  2021-10-01 08:00:002021-10-01 14:00:00Кумановос.Косматац, с.Мургаш, с.Кутлибег, с.Пезово, с.Кшање, с.Кокошиње
  2021-10-01 08:45:002021-10-01 14:00:00Кумановос.Агино Село, Брзак , Романовце, Јафи Гранити, Пупмна Станица Романовце и Железничка Станица Романовце, Бензинска пумпа Романовце Мак Петрол
  2021-10-01 10:00:002021-10-01 14:00:00Охриддел од ул. Марко Цепенков и дел од ул. Трајче Дојчиноски
  2021-10-01 16:30:002021-10-01 18:30:00Прилепс.Старо Лагово, с.Ново Лагово, Солартек, Инако ДООЕЛ, Фаст Фешн
  2021-10-01 09:00:002021-10-01 13:00:00Скопје АеродромДРАЧЕВО: дел одул.Јакупица, дел од ул.Атанас Раздолов
  2021-10-01 08:00:002021-10-01 10:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: дел од ул.Христо Татарчев подуличка 1, дел од корисниците после Десигн Фантази под кружниот тек, спроти Агротехна
  2021-10-01 10:30:002021-10-01 12:30:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Његошева, ул.Софиска, ул.Копенхагенска и ул.Бриселска
  2021-10-01 09:10:002021-10-01 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: бул.Партизански одреди зграда бр.149 и локали во зградата
  2021-10-01 13:00:002021-10-01 15:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Његошева, ул.Софиска, ул.Московска
  2021-10-01 09:25:002021-10-01 13:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Дел од ул.Ловќенска, Багдадска, Стрезово и Леринска
  2021-10-01 09:00:002021-10-01 15:00:00СтругаВРАНИШТЕ: дел од с.Враништа (од лева и десна страна на главен пат Струга-Дебар)
  2021-10-01 09:00:002021-10-01 13:00:00СтругаРАДОЖДА: с.Радожда и Краулата Треска.
  2021-10-01 08:00:002021-10-01 15:00:00СтрумицаБУЧИМ: с.Аликоч, с.Прналија, с.Тополница,с.Сопурге, с.Коџалија, с.Бучим, Барутана с.Бучим, Питка вода за Бучим
  2021-10-01 09:00:002021-10-01 13:00:00Струмицаул.“Мајка Тереза “ бр.4 и бр.6 - комплекс згради
  2021-10-01 09:00:002021-10-01 15:30:00Тетоводел од с.Радиовце, објекти кои се наоѓаат на влезот во селото од правец на с.Брвеница
  2021-10-01 10:00:002021-10-01 13:00:00Тетовоул. К.Р Дрнц

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја