недела, јули 21, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 01 09 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ПЕТОК 01 09 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-09-01 09:002023-09-01 13:00ВелесКочо Рацин, Архепископ Михаил, Коле Неделковски, Димче Димовски-Кокошарчето
  2023-09-01 09:002023-09-01 14:00Кавадарциул.Борис Кидич, Рајна Соколова, Браќа Хаџи Тефови, Браќа Џунови
  2023-09-01 09:002023-09-01 15:00Кичеводел од с.Белица
  2023-09-01 08:002023-09-01 16:00Прилепс.Лениште, с.Оревоец, с.Крстец, с.Плетвар, с.Беловодица, с.Никодин, с.Топлица, с.Ракле, Ман. Никодин, с.Тројаци, С.Царевиќ, с.Смолани, С.Дрен, с.Радобил, Теракота, Соропромет, Водни пумпи Маврово, Маврово Каменолом, Че
  2023-09-01 09:002023-09-01 15:00Скопје АеродромСОПИШТЕ: Дел од ул.1, од кружниот тек за Сончев град до црква Св.Мина
  2023-09-01 09:002023-09-01 13:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците во Волково
  2023-09-01 09:002023-09-01 14:30Тетоводел од с.Боговиње
  2023-09-01 10:002023-09-01 11:30Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат на ул.Иво Рибар Лола под школото

  НАЈНОВИ ВЕСТИ