понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 01 07 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за петок 01 07 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-07-01 09:20:002022-07-01 13:30:00Битоласело Гнеотино
  2022-07-01 08:00:002022-07-01 12:00:00Гостиварстанбено-деловен објект на ул.Гоце Делчев до кафе бар Мат
  2022-07-01 06:00:002022-07-01 13:00:00Гостиварс.Церово, с.Сретково
  2022-07-01 08:55:002022-07-01 13:00:00Кумановос.Гошинце, с.Лукаре
  2022-07-01 08:30:002022-07-01 13:00:00Кумановокорисниците од ТС Ратко Тишлер, дел од ул 100, кон Ресторант Центробизниз, ул 200, дел од ТС Гровишта кон бензинска
  2022-07-01 07:45:002022-07-01 14:15:00Кумановокорисниците од Ајдучка чешма, Пуковско, Никуљски пат, Нас.Карпош Војно Бензинска ,Сателит 2000,Алфи,Термалифт,Мега,Фрагмак,Глечер, Бијана Шус, Бијана Трејд и сите други стопански објекти во Нас Карпош
  2022-07-01 09:00:002022-07-01 12:00:00ПрилепЛЕНИШТА: дел од село Лениште
  2022-07-01 09:00:002022-07-01 14:00:00Прилепул. Архиепископ Доситеј
  2022-07-01 08:00:002022-07-01 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Ул.1515, Пинтија
  2022-07-01 09:00:002022-07-01 13:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: Дел од ул.Ефтим Спространов, од бр.1 до вкрстувањето со ул.Стефан Верковиќ, Дел од ул.Димитар Мирачиев, од бр.1 до вкрстувањето со ул.Стефан Верковиќ
  2022-07-01 09:00:002022-07-01 14:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: објекти на ул. Бриселска
  2022-07-01 11:00:002022-07-01 15:00:00Струмицадел од ул.Иљо Шопов од раскрсницата со ул.Јанко Цветинов до раскрсницата со ул.Киро Минанов.
  2022-07-01 09:00:002022-07-01 13:00:00Тетоводел од с.Пршовце, објекти кои се наоѓаат на влез во селото
  2022-07-01 09:30:002022-07-01 13:00:00Штипдел од с. Карбинци (кон самопослуга).

  НАЈНОВИ ВЕСТИ