четврток, јули 25, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 30 10 2022

    Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 30 10 2022

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2022-10-30 08:00:002022-10-30 16:00:00Тетоводел од град Тетово, објекти кои се наоѓаат позади објектот на КЕЦ ЕВН Тетово

    НАЈНОВИ ВЕСТИ