понеделник, мај 20, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 26 02 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 26 02 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-02-26 09:002023-02-26 10:00ШтипНАСЕЛБА МАКЕДОНКА, МЛИН ВОДОЦРП, АРМ КАСАРНА, ПРЕЦИС, ВИТ, ЕМО-ТМ, ЛОНГУРОВ КОНФЕКЦИЈА
  2023-02-26 09:002023-02-26 12:00ШтипТИРЗ ШТИП, АДИЕНТ, ТЕХНИКАЛ ТЕКСТАЈЛС, КОНДЕВО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ