четврток, февруари 29, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 25 07 2021 и понеделник 26 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 25 07 2021 и понеделник 26 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  НЕДЕЛА
  2021-07-25 05:05:002021-07-25 13:00:00Скопје Васил ГлавиновМомин Поток, нас. Шуто Оризари, затвор Шутка нас. Скопје-Север, нас. Топаана, најголем дел од општина Чаир, нас. Топаанско поле, Бутел 2, Расадник, нас. Визбегово, нас. Кучевишка бара, Бутел 1, Општина Бутел и околината
  ПОНЕДЕЛНИК
  2021-07-26 07:00:002021-07-26 10:00:00Струмицадел од ул. Братство Единство, дел од корисниците на ул. Братство Единство од Ре-медика кон раскрсница со ул. 24-ти Октомври
  2021-07-26 08:00:002021-07-26 14:00:00Скопје Васил Главиновул. 5, ул. 3, ул. 6
  2021-07-26 08:30:002021-07-26 11:30:00СтругаКараулата (Модрич)
  2021-07-26 08:30:002021-07-26 14:00:00Скопје Аеродромул. Наум Наумовски Борче - делот помеѓу ул. Орце Николов и Илинденска, ул. Орце Николов броеви 95, 97 и 99
  2021-07-26 08:30:002021-07-26 13:30:00Скопје АеродромМаџир Маало - дел од ул. Вардарска, дел од ул. Браќа Кошулчеви, дел од ул. Марија Бурсаќ, кеј 13 Ноември, куќни броеви од 99 до 110
  2021-07-26 09:30:432021-07-26 15:30:43СтругаГорно Татеши - дел
  2021-07-26 10:00:002021-07-26 15:00:00Гостиварс.Нистрово
  2021-07-26 10:00:002021-07-26 14:00:00ТетовоПрима Центар на ул. В.С Бато

  НАЈНОВИ ВЕСТИ