вторник, мај 21, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 24 09 2023

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 24 09 2023

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2023-09-24 04:002023-09-24 16:00Скопје Аеродромна територијата на Општините Кисела Вода, Центар и Аеродром во текот на 24.09.2023 во период од 04:00-16:00 можни се краткотрајни прекини во снабдувањето на електрична енергија до корисниците.

    НАЈНОВИ ВЕСТИ