среда, февруари 21, 2024
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 21 11 2021

    Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 21 11 2021

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2021-11-21 10:00:002021-11-21 14:00:00КочаниЧЕШИНОВО: територијата на општина Чешиново - Облешево (кратки прекини)

    НАЈНОВИ ВЕСТИ