петок, септември 29, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 21 05 2023

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 21 05 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-05-21 06:002023-05-21 13:00Скопје Аеродромпоголем дел од с. Долно Лисиче, поголем дел од Нас. Драчево, индустриска зона Пинтија, БАТИНЦИ: Депонија Дрисла, с. Батинци, с. Љубош, с. Долно Количани, с. Горно Количани, с, Црвена Вода, с. Алдинци, викенд населба Китка мала река, с. Палиград, Солунска глава

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја