среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 19 09 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 19 09 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-09-19 09:00:002021-09-19 17:00:00Кочаним.в Туртел, објект на АРМ и објект на МРТ

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја