петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 18.02.2024

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 18.02.2024

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2024-02-18 06:002024-02-18 07:00Кавадарцинаселените места Неготино, Тимјаник, Дисан, Вешје, Барово

    НАЈНОВИ ВЕСТИ