недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

    Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 14 11 2021

    Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 14 11 2021

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2021-11-14 09:00:002021-11-14 15:00:00КочаниПРОБИШТИП: Модна Конфекција МК Линеа на ул. ЈНА во Пробиштип

    НАЈНОВИ ВЕСТИ