недела, декември 10, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 11 07 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 11 07 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-07-11 03:55:002021-07-11 07:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: Веро-центар, Народна Банка, поголем дел од централното градско подрачје, нас Пролет, собрание на РСМ, црвен крст , управа за приходи, Тутунски Комбинат , ГТЦ

  СКОПЈЕ - КИСЕЛА ВОДА: поголем дел од нас. Кисела Вода и нас. 11 Октомври, нас. Припор и дел од с. Сопиште

  СКОПЈЕ - АЕРОДРОМ: Поголем дел од нас. Аеродром , зграда на Македонија Табак, ф-ка Алкалоид Билкарство

  НАЈНОВИ ВЕСТИ