четврток, јуни 13, 2024
spot_img
Повеќе

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 10.12.2023

    ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА НЕДЕЛА 10.12.2023

    ПочетокКраjКЕЦАдреса
    2023-12-10 07:002023-12-10 16:00КочаниШтипски пат (Мало Стопанство) фирмите околу Александрија, плинска станица

    НАЈНОВИ ВЕСТИ