среда, февруари 8, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 07 11 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 07 11 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-11-07 10:00:002021-11-07 13:00:00ШтипНОВО СЕЛО, ДЕЛОТ ПОЗАДИ ОПШТИНА, СТАР ЗДРАВСТВЕН ДОМ, УЛ.ЈАНЕ САНДАНСКИ, БОРКО ТАЛЕВ, ЦВЕТАН ДИМОВ, ВАСИЛ ГЛАВИНОВ-ДЕЛ, ЛИЧКА, ОВЧЕПОЛСКА, ПРВОМАЈСКА, НОВО СЕЛО
  2021-11-06 08:30:002021-11-07 16:30:00Штипс.Руљак и с.Припечани
  2021-11-07 08:00:002021-11-07 09:30:00ШтипДЕЛ ОД С.ТРИ ЧЕШМИ,ГОРНИОТ ДЕЛ ОД СЕЛОТО

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја