вторник, септември 26, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 05 06 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за недела 05 06 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-06-05 04:00:002022-06-05 12:00:00Гевгелијасите корисници од град Гевгелија , Моин , Ново Коњско, вклучително и околните индустриски корисници како и поголемиот дел од корисниците од Мрзенци

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја