сабота, април 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 31 08 2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 31 08 2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-08-31 09:002023-08-31 13:00ГостиварДел од ул.18 - ти Ноември
  2023-08-31 08:552023-08-31 11:00Кавадарциул. Крсте Мисирков, стара болница, Кавадарци приватни амбуланти
  2023-08-31 08:002023-08-31 16:00Кратовос.Татомир
  2023-08-31 07:002023-08-31 15:00Прилепул. Владо Стојаноски
  2023-08-31 07:452023-08-31 15:00Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - ГАЗИ БАБА: дел од ул. Вера Радосавлевиќ, и објектите околу Комуна
  2023-08-31 09:002023-08-31 14:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: Корисник Мобимак во ТЦ Лептокарија и корисниците во околината
  2023-08-31 10:002023-08-31 13:00Скопје Ѓорче ПетровДел од корисниците на ул. Александар Мартулков
  2023-08-31 07:452023-08-31 08:45СтругаДолна Белица, каменолом Илинден, влез на Октиси, влез на с.Велешта
  2023-08-31 08:452023-08-31 12:00СтругаГОРНА БЕЛИЦА: ВЕВЧАНИ, ОКТИСИ, с.Долна Белица.
  2023-08-31 09:002023-08-31 14:30ТетовоЛАВЦЕ, СЕЛЦЕ, ХПП Пена, ТЕТОВСКО КАЛЕ
  2023-08-31 11:002023-08-31 12:30Тетоводел од с.Слатино, покрај самиот регионален пат

  НАЈНОВИ ВЕСТИ