вторник, септември 26, 2023
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 31 03 2022

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 31 03 2022

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2022-03-31 08:30:002022-03-31 15:30:00Битола ул.Мукос со околните стопански и нестопански објекти.
  2022-03-31 08:30:002022-03-31 11:30:00Велесдел од потрошувачи од с. Раштани
  2022-03-31 09:05:002022-03-31 15:00:00Велеспотрошувачите од с.Ветерско и БС Ветерско Автопат
  2022-03-31 10:00:002022-03-31 13:00:00Гостиварс.Врапчиште дел од центар кон втора џамија
  2022-03-31 09:30:002022-03-31 15:30:00Гостиварс.Србиново, с.Страјане, с.Железна Река
  2022-03-31 10:00:002022-03-31 12:00:00Гостиварул.Живко Брајковски (Гимназија)
  2022-03-31 08:50:002022-03-31 14:00:00Делчевос.Панчарево и Сува Река
  2022-03-31 06:00:452022-03-31 06:30:45Кочанис.Зрновци, с.Мородвис, с.Видовиште, с.Теранци

  Кратки прекини од по 10 мин ке има во 06:00 часот и во 15:00 часот
  2022-03-31 09:00:002022-03-31 12:00:00Кочанис. Нивичани
  2022-03-31 11:30:002022-03-31 13:30:00Кратоводел од населба Зорле.
  2022-03-31 08:00:002022-03-31 14:00:00Кратовос.Мартиница
  2022-03-31 08:00:002022-03-31 14:00:00КратовоКРИВА ПАЛАНКА: дел од ул. Горан Стојановски, дел од ул. Кочо Рацин, ул. Св. Јоаким Осоговски, објектите покрај Булеварот Св. Јоаким Осоговски од крстосницата за Болница до Карпош.
  2022-03-31 08:00:002022-03-31 14:00:00Кратовос. Мартиница.
  2022-03-31 09:30:002022-03-31 11:30:00КратовоКРАТОВО: нас.Мусала
  2022-03-31 09:00:002022-03-31 15:00:00Скопје АеродромСКОПЈЕ - ЦЕНТАР: ул. Тодор Александров бр.89 - дел околу Рамстор маркет
  2022-03-31 08:30:002022-03-31 14:00:00Скопје Васил ГлавиновИЛИНДЕН: ул. 6 покрај пругата
  2022-03-31 09:00:002022-03-31 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровСКОПЈЕ - КАРПОШ: ул.Бриселска од бр.1 до бр.20, ул.Бриселска од бр.1 до бр.20 (парни броеви)
  2022-03-31 09:30:002022-03-31 12:00:00Скопје Ѓорче ПетровЧУЧЕР - САНДЕВО: Дел од с.Сандево кај школото
  2022-03-31 09:00:002022-03-31 15:00:00СтрумицаРАДОВИШ: дел од ул.Коста Сусинов од Тутунска Банка кон зграда на Дистрибуција Радовиш (кон ул.Маршал Тито)
  2022-03-31 09:00:002022-03-31 10:00:00Тетоводел од с.Јегуновце, објекти кои се наоѓаат во центарот
  2022-03-31 10:00:002022-03-31 12:00:00ШтипСВЕТИ НИКОЛЕ: КАРАКАНСКИ БАВЧИ, СТАНБЕНИ ЗГРАДИ, ДЕТСКА ГРАДИНКА (КЛОН КАРАКАНСКИ БАВЧИ), ИНТЕРНАТ И СОУ КОЧО РАЦИН(ЗЕМЈОДЕЛСКА)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ

  Струја