петок, април 19, 2024
spot_img
Повеќе

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 30 12 2021

  Прекини во снабдување на електрична енергија за четврток 30 12 2021

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2021-12-30 09:00:002021-12-30 13:00:00БитолаДел. од с. Слоештица
  2021-12-30 09:00:002021-12-30 15:00:00Гевгелијакорисниците во Богданци : Риве Транспорт, Гоки травел, Сточарство Богданци, Оранжерии Трнка, Бензинска Шимов, Ампа, Фуел танкс, Т Мобиле и Баџо на влез во Богданци
  2021-12-30 09:15:002021-12-30 15:00:00Гостиварс.Врапчиште (делот кон автопат)

  Краткотрајно: с.Дебреше, с.Зубовце, с.Ново Село, с.Врапчиште, с.Топлица
  2021-12-30 10:00:002021-12-30 12:00:00Гостивардел од с.Чајле- област кај школото.
  2021-12-30 09:00:002021-12-30 14:00:00Скопје Аеродромдел од с.Сопиште
  2021-12-30 09:00:002021-12-30 13:00:00Струмицанаселба Карпош, зграда Ранвеј и зграда Дас Инженеринг
  2021-12-30 10:00:002021-12-30 15:00:00Тетоводел од с.Боговиње

  НАЈНОВИ ВЕСТИ