сабота, јули 20, 2024
spot_img
Повеќе

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 30.11.2023

  ПРЕКИНИ ВО СНАБДУВАЊЕ НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ЗА ЧЕТВРТОК 30.11.2023

  ПочетокКраjКЕЦАдреса
  2023-11-30 08:302023-11-30 14:00Битоладел од корисниците на ул. Цар Самоил и дел од Бул. 1-ви Мај, пекарата БУЛЕВАР и делот околу неа
  2023-11-30 09:002023-11-30 13:00Кочаниобјект на фирма Жанет Експорт на ул. Украинска и соседните објекти, објект на фирма Дан Сан на ул. Унгарска
  2023-11-30 07:302023-11-30 15:00Кратово Татомир, Вакв, Шопско Рудари, Димонци и Коњух
  2023-11-30 09:302023-11-30 16:00Прилепс.Врбјани
  2023-11-30 10:002023-11-30 12:00Прилепс.Рилево
  2023-11-30 08:302023-11-30 16:00Прилепул.Пецо Крстески Даскало
  2023-11-30 09:002023-11-30 11:30Скопје Васил ГлавиновСКОПЈЕ - БУТЕЛ: Хо Ши Мин од бр 210 до бр 230.
  2023-11-30 09:002023-11-30 12:00Скопје Ѓорче Петровдел од објекти на ул. Шар Планина-Лепенец, ул.Пекљане, ул.Бертранд Расел (ЛЕПЕНЕЦ)

  НАЈНОВИ ВЕСТИ